Parking Zaventem

Brussels Airport, Luchthaven Zaventem, Luchthaven Brussel-Nationaal of in het Frans Aéroport de Bruxelles-National zijn allemaal verschillende namen voor de nationale luchthaven van België.

Steeds meer Nederlanders vinden hun weg naar Brussel Airport. Bijvoorbeeld omdat dat dichterbij hun woonplaats is dan Schiphol of omdat de vluchten goedkoper zijn.

Op vliegveld Brussel parkeren

Wanneer u vanaf Brussel Airport Zaventem wilt vertrekken, dan wilt u natuurlijk uw auto hier zo goed en goedkoop mogelijk achterlaten. Parking Brussel Airport heeft ongeveer 11.000 parkeerplaatsen op 1 tot 6 minuten wandelafstand van de terminal. Om mensen op te halen of weg te brengen kunt u zelfs 15 minuten gratis parkeren in P1, P2 en P3.

Zaventem Airport

Vertrekdatum
Retourdatum
Selecteer luchthaven
Parkeren vergelijken
Valet parkeren
Shuttle parkeren
Sleutel behouden
Auto wassen

Direct naast de terminal vertrekt de shuttlebus naar discount Parking 1 & 2, de openlucht parkeerterreinen op Brussel Airport. Deze plaatsen zijn al aanzienlijk goedkoper en bieden samen plaats aan ongeveer 1170 personenwagens. De shuttledienst van en naar de terminal is 24 uur per dag beschikbaar, volledig gratis en brengt u binnen 10 minuten naar de terminal. De parkeerplaats dient via internet te worden gereserveerd en betaald.

Particuliere parkeerdiensten, goedkoper en dezelfde service

Naast bovengenoemde mogelijkheden zijn er bij vliegveld Brussel ook particuliere bedrijven die parkeerdiensten aanbieden. Deze liggen vaak verder van de luchthaven verwijderd waardoor ze een stuk voordeliger zijn. Deze particuliere parkeerbedrijven liggen binnen 10 minuten reizen van de luchthaven waarbij een aantal ook overdekte parkeermogelijkheden aanbieden. Ook bieden deze vaak een gratis shuttledienst naar het vliegveld. Gebruik de vergelijker van Parkago om snel en gemakkelijk een voordelige parkeerplaats te vinden. Hierdoor kunt u tot wel 50% besparen, zonder dat u inlevert op service en overige opties. Door ons ‘Parkago certified’ keurmerk weet u dat u uw auto met een gerust hart kunt achterlaten bij de aangesloten bedrijven.

Wij wensen u een fijne reis.