KVK : 58848231 info@parkago.com

Vliegvelden

Op deze pagina vind u een overzicht van grotere en kleinere vliegvelden. Luchthavens waarop parkago actief is liggen in Nederland, België en Duitsland. Iedere luchthaven heeft zijn eigen aanbieders waar je kunt parkeren.

Voordelen van een kleinere vliegvelden

Via de kleinere regionale luchthavens reizen kan verschillende voordelen met zich mee brengen. Hierbij enkele voordelen op een rijtje:

  • Minder lange wachtrijen
  • Gunstige vliegtijden (vaak overdag en ’s avonds)
  • Goedkoper dan de grote vliegvelden
  • Veel parkeermogelijkheden
  • Overzichtelijke luchthavens

Vliegvelden welke kunnen worden vergeleken via Parkago

Onderstaand kunt u een overzicht vinden van de luchthavens en bekijk de mogelijkheden door naar de desbetreffende pagina te gaan van de vliegvelden van uw keuze. Wanneer u op de pagina terecht bent gekomen kunt u gemakkelijk alle parkeeraanbieders vergelijken en zo de parkeerplek kiezen welke het beste past bij uw wensen.

Parkeren luchthaven Nederland

Parkeren luchthaven België

Parkeren luchthaven Duitsland

 

Parkeren Schiphol

Lang en goedkoop parkeren Schiphol doet u door te vergelijken bij Parkago. Parkeren Schiphol kent zeer veel aanbieders van parkeren op de luchthaven. Door de grote hoeveelheid aanbieders is er veel concurrentie op prijs en service. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van bonafide parkeeraanbieders op en rondom Schiphol airport. Parkeren Schiphol is vooral […]